Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

MEDITERRANEAN HOSPITAL OF CYPRUS

http://www.medihospital.com.cy/, Λεμεσός

Το Mediterranean Hospital of Cyprus είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό νοσηλευτήριο από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο, που έχει ως αποστολή να προσφέρει προς όλους τους πολίτες και επισκέπτες της χώρας Υπηρεσίες Υγείας με υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας, σε 24ωρη βάση.

       Βρίσκεται σε κομβικό γεωγραφικό     σημείο στην πόλη της Λεμεσού, προσφέροντας γρήγορη και άμεση πρόσβαση μέσω του εθνικού αυτοκινητοδρόμου Α1, τόσο από την ίδια την πόλη και την επαρχία της όσο και από όλες τις άλλες πόλεις.

Ξεφεύγοντας από τα παραδοσιακά μοντέλα λειτουργίας των νοσοκομείων και με ανοικτό πνεύμα το Mediterranean Hospital of Cyprus ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2013.

Σχετικά με εμάς

Το Mediterranean Hospital of Cyprus ήρθε να καλύψει το κενό που παρουσιάζει ο τομέας των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων στην Κύπρο ως προς την παροχή ιατρονοσηλευτικών και εργαστηριακών υπηρεσιών προς τους πολίτες, έναντι εκλογικευμένων χρεώσεων διασφαλίζοντας πάντα τη βέλτιστη ποιότητα.

Οιδρυτήςτου Mediterranean Hospital of Cyprus, ΔρΑνδρέας Παναγιώτου, έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία και ανάπτυξη, ενός διαχρονικά αξιόπιστου νοσηλευτηρίου με ευέλικτους μηχανισμούς λειτουργίας, το οποίο  να τυγχάνει εμπιστοσύνης και αναγνώρισης, για την ποιότητα των υπηρεσιών του από όλους.

Το σκεπτικό που λειτουργεί ως κινητήριος μοχλός ανάπτυξης του Mediterranean Hospital of Cyprus συνοψίζεται στη φράση: 

«Από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο»

Η ομάδα ανθρώπων που έχει επιλεγεί να υλοποιήσει τους στόχους του ιδρυτή του νοσηλευτηρίου, ενστερνίζεται

πλήρως το σκεπτικό αυτό, το οποίο είναι από μόνο του κίνητρο δημιουργίας σε ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Το νοσηλευτήριο διαθέτει στις εγκαταστάσεις του πέραν του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και των Εξωτερικών ιατρείων, Επεμβατικά και Νοσηλευτικά Τμήματα με τον κατάλληλο εξοπλισμό και άρτια στελέχωση.

Η πολιτική του νοσηλευτηρίου έχει καθοριστεί, όπως περιγράφεται πιο πάνω, με επίκεντρο τον άνθρωπο, κάτι το οποίο υλοποιείται με την εξατομικευμένη  αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς και όχι απλά και μόνο της ασθένειάς του, ως να είναι κάτι ανεξάρτητο, από τον κάθε άνθρωπο που πάσχει από αυτή.

Με τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού προσφέρει, σε συνεργασία με ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, άμεση και υψηλού επιπέδου φροντίδα προς τους νοσηλευόμενους και εξωτερικούς ασθενείς, σε ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Το Mediterranean Hospital of Cyprus βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης, ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας και ελέγχου των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του.

Αυτό επιτυγχάνεται με προσήλωση στο στόχο της καλύτερης δυνατής παροχής υπηρεσιών με ανθρώπινη προσέγγιση.

Διεύθυνση

  • Οδός: Στυγός
  • Τ.Κώδ.: ΤΚ 3117
  • Πόλη: Λεμεσός

Επικοινωνία

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.