Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ΚΑΤΣΟΥΝΩΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡ

Χειρούργος Οδοντίατρος, Λεμεσός

 

Ο Δρ. Ανδρέας Κατσουνωτός είναι Πτυχιούχος της Οδοντριατρικής Σχολής ΘΕσαλλονικής και Πτυχιούχος της Οδοντοτεχνικής Σχολής Αθηνών.

Το 1994-1999 φοίτησε στην οδοντοτεχνική σχολή Αθηνών.

Το 1999-2004 φοίτησε στην οδοντιατρική σχολή στο Αριστοτέλειων πανεπιστήμιον Θεσσαλονίκης .

Το 2010-2011 φοίτησε στο ITI international team implantology όπου απέκτησε το δίπλωμα εμφυτευματολογίας. Από το 2010 είναι μέλος της ITI.

To 2015 πήρε το δίπλωμα αισθητικής οδοντιατρικής από UCL.

Από το 2005 ιδιωτεύει στο οδοντιατρείο του που βρίσκετε στην Λεμεσό Αγίας Σοφίας 46.

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ 

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μια τεχνητή ρίζα, που αντικαθιστά την φυσική ρίζα του δοντιού που χάθηκε , πάνω στην οποία κοχλιώνετε ή συγκολλάτε η στεφάνη που αντικαθιστά την μύλη του δοντιού.
Το τμήμα του εμφυτεύματος που τοποθετείτε μέσα στην γνάθο είναι από τιτάνιο και είναι απόλυτα βιοσυμβατό με τους ιστούς του σώματος.
Η επιτυχία των εμφυτευμάτων πλέων ξεπερνά με ποσοστό 99% και είναι πολύ προβλέψιμο το αποτέλεσμα μετά από αρχική μελέτη .

Τα εμφυτεύματα μπορούν να αντικαταστήσουν ένα ή περισσότερα δόντια ή ακόμη να χρησιμοποιηθούν και για στήριξη , συγκράτηση των οδοντοστοιχιών που λόγο έλειψες οστού δεν μπορούν να είναι σταθερές στο στόμα .

Διεύθυνση

  • Οδός: Αγίας Σοφίας 46
  • Πόλη: Λεμεσός

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: 25662287
  • Κινητό: 99662287
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.