Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΔΡ

Καρδιολόγος, Λεμεσός

Ο Δρ Στασίνος Θεοδώρου ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2002 στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά το χρόνο πρακτικής προεγγραφής, ολοκλήρωσε τρία χρόνια εκπαίδευσης στη παθολογία η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απόκτηση του τίτλου Μέλους του "Royal Colledge of Physicians" (MRCP United Kingdom).

Εξειδικεύτηκε στην Καρδιολογία ολοκληρώνοντας μια περίοδο πέντε χρόνων εξειδικευμένης πρακτικής κατάρτισης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Birmingham, και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Coventry and Warwickshire με ειδικότητα στην επεμβατική καρδιολογία.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των αναγκαίων επίσημων εξετάσεων στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, έχει διαπιστευτεί με τον τίτλο ειδικότητας στην Καρδιολογία και επέστρεψε στην Κύπρο το 2011.

Επί του παρόντος ο Δρ Στασίνος Θεοδώρου είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κύπρου καθώς και της Κυπριακής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Είναι επίσης μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου της Καρδιαγγειακής Διαδερμικής Παρέμβασης (EAPCI), και του Βρετανικού Συνδέσμου Επεμβατικής Καρδιολογίας (BCIS).

Kατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του υπήρξε ενεργός ακαδημαϊκά και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά. Έχει επίσης συμμετάσχει σε ιατρικές έρευνες μέσω των εκάστοτε θέσεων του σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασίλειου.

Διεύθυνση

  • Οδός: Αγίας Φυλάξεως 81, πρώτος όροφος
  • Τ.Κώδ.: 3087
  • Πόλη: Λεμεσός

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: 25339938
  • Κινητό: 97631473
  • Fax: 25381198
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.