Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
%PM, %04 %929 %2015 %23:%Νοε

Τι είναι το ygeialive.com ;

Το ygeialive.com είναι μια ιστοσελίδα με εξειδίκευση σε θέματα υγείας, προληπτικής ιατρικής, περίθαλψης, διατροφής και φυσικής κατάστασης.
 Η Ιδέα
 Η ιδέα για τη δημιουργία του ygeialive.com βασίστηκε στην πεποίθηση ότι το κοινό θα πρέπει να αποκτήσει περισσότερες και πιο υπεύθυνες πληροφορίες σχετικά με την προσωπική του υγεία.
 Ο Σκοπός
 Σκοπός του ygeialive.com είναι η γνωριμία και κατ’ επέκταση η εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί να απευθυνθεί σε ιατρούς, οδοντίατρους, ιδιωτικά νοσηλευτήρια, κλινικές, χημεία, κέντρα αποκατάστασης, διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία.
Μέσω του ygeialive.com οι ασθενείς αλλά και το κοινό ευρύτερα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους ιατρούς που θα φιλοξενεί η ιστοσελίδα μας και κατ’ επέκταση τις συναφείς ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουν, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα για το χώρο που δραστηριοποιούνται και τις θεραπείες που προσφέρουν.
 Τα Μέλη
 Τα μέλη του ygeialive.com, ιατροί, ιδιωτικά νοσηλευτήρια, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης, διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία, θα μπορούν εκτός από το βιογραφικό τους, να διαμορφώσουν το προφίλ τους ανάλογα με την ειδικότητα τους, να καταχωρήσουν άρθρα τους, φωτογραφικό υλικό, βίντεο με παρουσίαση του ιατρείου ή του ιατρικού τους κέντρου, βίντεο από επεμβάσεις τους, τα στοιχεία επικοινωνίας τους, καθώς επίσης και χάρτη που θα τους καθοδηγεί για το που βρίσκεται το ιατρείο, ιατρικό κέντρο ή το φαρμακείο τους.
 Οι Χρήστες
 Οι χρήστες της ιστοσελίδας, κοινό και ασθενείς, θα έχουν την ευχέρεια αναζήτησης οποιασδήποτε πληροφορίας για την ειδικότητα του ιατρού και των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει.
Η πλήρης και ταχεία πληροφόρηση και επικοινωνία, θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του ygeialive.com να ενημερωθούν καλύτερα για το θέμα που τους απασχολεί και να συνεργαστούν αποδοτικότερα με τον γιατρό της εμπιστοσύνης τους.
 Ο Στόχος
 Με το συλλογισμό ότι ο ιατρικός τουρισμός στην Κύπρο χρειάζεται προώθηση και αναβάθμιση, μελλοντικός στόχος του ygeialive.com είναι να επεκταθεί και εκτός Κύπρου, προβάλλοντας τον ιατρικό κόσμο και τις υπηρεσίες που παρέχει το νησί μας.
Η διαρκής ενημέρωση, η τακτική ανανέωση και ο εμπλουτισμός του περιεχομένου του ygeialive.com αποτελεί δέσμευση, καθώς επιδίωξη μας είναι να δίδουμε σε συνεχή βάση στους χρήστες της ιστοσελίδας μας, υπεύθυνη και όσο το δυνατόν πληρέστερη πληροφόρηση.
 Η Προβολή
 Τo ygeialive.com μεταξύ άλλων θα προβληθεί σε Παγκύπριες εφημερίδες και περιοδικά, σε ιατρικά σεμινάρια που θα διοργανώσει ή θα συμμετέχει καθώς επίσης σε ιστοσελίδες κοινωνικής  δικτύωσης.
Για την προβολή σας στο ygeialive.com, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Είμαστε στη διάθεση σας για τη διευθέτηση συνάντησης και συζήτησης των λεπτομερειών.
 
Read 3733 times Last modified on %AM, %01 %006 %2015 %01:%Δεκ