Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
%AM, %08 %413 %2016 %10:%Φεβ

Έναρξης Συνεργασίας Mediterranean Hospital of Cyprus με Δρ. Πέτρο Στυλιανού

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της ιατρικής του ομάδας, το Mediterranean Hospital of Cyprus ανακοινώνει επίσημα την συνεργασία του με τον διακεκριμένο νευροχειρουργό δρ. Πέτρο Στυλιανού.

Ο δρ. Πέτρος Στυλιανού αφού απέκτησε το πτυχίο ιατρικής, έκανε ειδικότητα Νευροχειρουργικής στο μεγαλύτερο Νοσηλευτήριο του Ισραήλ, το Chaim Sheba Medical Center στο Tel-Hashomer, όπου στην συνέχεια άσκησε την νευροχειρουργική του ειδικότητα δίπλα από παγκοσμίου φήμης νευροχειρουργούς ασκώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας χειρουργικών παθήσεων εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης του επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην νευροογκολογία και χειρουργική σπονδυλικής στήλης.

Ο δρ. Πέτρος Στυλιανού συμμετείχε ως ερευνητής σε αριθμό διεθνών επιστημονικών ερευνών σε συνεργασία με αντίστοιχους επιστήμονες της ειδικότητας του από το John Hopkins Hospital των Ηνωμένων Πολιτειών. Η επαφή του με τα ακαδημαϊκά Νοσοκομεία του Ισραήλ είναι άμεση και συνεχείς, καθώς παραμένει ως επιστημονικός συνεργάτης και συνεχίζει να διενεργεί επεμβάσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ισραήλ.

Ο δρ. Πέτρος Στυλιανού στεγάζεται και εξετάζει ασθενείς στο ιατρείο του εντός των εγκαταστάσεων του Mediterranean Hospital of Cyprus στην Λεμεσό επί καθημερινής βάσης.

Read 2237 times Last modified on %AM, %08 %415 %2016 %10:%Φεβ