Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
%PM, %18 %621 %2016 %15:%Μαρ

Έμπρακτη συμμετοχή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στην 16η Διαδρομή Αγάπης

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο προσφοράς και κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, παρέδωσε την Πέμπτη 17 Μαρτίου τη δική του συνεισφορά στη σημαντική ανθρωπιστική προσπάθεια «Διαδρομή Αγάπης» που διεξάγεται για παιδιά και νέους που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου.

Διοργανωτής της 16ης ετήσιας Διαδρομής Αγάπης μεταξύ 17-20 Μαρτίου, είναι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

O Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Καθηγητής Φώτης Παναγίδης και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Καθηγητής Διόφαντος Χατζημιτσής υποδέχθηκαν τους εθελοντές μοτοσικλετιστές έξω από το Κτήριο Πρυτανείας συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών Δρ. Κώστα Χόππα και τον Πρόεδρο των Επιτροπών Οικονομικών και Κτηρίων του Συμβουλίου κ. Μιχάλη Μιχαήλ και παρέδωσαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου επιταγή με την προσδοκία να εκπληρωθούν οι ευχές των πασχόντων παιδιών και νέων και να ενισχυθούν οικονομικά οι οικογένειές τους. Το Πανεπιστήμιο καλεί όλους τους συμπολίτες μας και όλους τους οργανωμένους φορείς να συνεισφέρουν στην 16η Διαδρομή Αγάπης.

 

 

Read 672 times Last modified on %PM, %18 %629 %2016 %16:%Μαρ