Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
%AM, %05 %396 %2016 %11:%Ιουλ

Η AGETIS – Science of Wellbeing στήριξε για δεύτερη χρονιά το Limassol 3on3 Basketball


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η κυπριακή εταιρεία παρασκευής συμπληρωμάτων διατροφής AGETIS – Science of Wellbeing, στήριξε τη μεγαλύτερη καλαθοσφαιρική εκδήλωση Limassol 3on3 basketball tournament, ως Αργυρός Χορηγός της διοργάνωσης.

Το 3on3 basketball tournament που έχει πλέον καταστεί θεσμός, πραγματοποιήθηκε στο Πολύ-λειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο, στο Μόλο της Λεμεσού από τις 24 μέχρι τις 26 Ιουνίου. Στη διάρκεια της διοργάνωσης το προσωπικό της AGETIS – Science of Wellbeing βρισκόταν σε πλήρη δράση εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, ενώ επαγγελματίες φυσιοθεραπευτές και μασέρ ανακούφιζαν τους αθλητές, ενισχύοντας την προετοιμασία τους πριν από κάθε αγώνα, με την κρέμα θερμότητας VERNALIN. Την ίδια ώρα, βρίσκονταν σε ετοιμότητα για άμεση κρυοθεραπεία σε τραυματισμούς αθλητών, όπως διαστρέμματα και τραβήγματαμε το DANDUM freeze gel.

Η AGETIS – Science of Wellbeing, εκτός από την ενεργή συμμετοχή της στην εκδήλωση, πρόσφερε και στους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση τα προϊόντα της VERNALIN και DANDUM freeze gel.

Read 581 times