Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
%AM, %16 %350 %2017 %09:%Νοε

Σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Καρδιολογικό Ιατρείο λειτουργεί στη Λεμεσό το American Medical Center/ American Heart Institute

Το AmericanMedicalCenter/ AmericanHeartInstitute(AMC/AHI), ανακοινώνει τη λειτουργεία σύγχρονου και άρτια εξοπλισμένου Καρδιολογικού Ιατρείου στη Λεμεσό σε συνεργασία με τον Καρδιολόγο Δρ. Νίκο Καρπέττα. Στόχος του νεοσύστατου Ιατρείου, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα, θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

Το Καρδιολογικό Ιατρείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα καρδιολογικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δίδοντας τη δυνατότητα για ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Παρέχεται όλο το φάσμα των καρδιολογικών εξετάσεων:

  • Καρδιολογική εξέταση και αξιολόγηση
  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • Έλεγχος αξιοπιστίας ηλεκτρονικών πιεσομέτρων
  • Διαθωρακικό και διοισοφάγειο υπερηχοκαρδιογράφημα (Echo) με νεότερες τεχνικές
  • Περιπατητική καταγραφή αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (Holter)
  • Δοκιμασία κόπωσης με ηλεκτροκαρδιογράφημα (τεστ κόπωσης) ή με υπερηχοκαρδιογράφημα (stressEcho)
  • Έλεγχος βηματοδοτών, απινιδωτών και αμφικοιλιακών βηματοδοτών καρδιακής ανεπάρκειας
  • Εφαρμογή τεχνικών τηλεϊατρικής με παραχώρηση ιατρικών συσκευών για μακροχρόνια παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης και ηλεκτροκαρδιογραφήματος στο σπίτι
  • Συνεργασία με ιδιωτικά ασθενοφόρα για αντιμετώπιση και μεταφορά επειγόντων περιστατικών

Το Καρδιολογικό Ιατρείο της Λεμεσού βρίσκεται σε άμεση επιστημονική, εκπαιδευτική και λειτουργική σύνδεση με το AmericanMedicalCenter/ AmericanHeartInstitute, για περαιτέρω εξειδικευμένες καρδιολογικές εξετάσεις, όπως Αξονική Τομογραφία με Στεφανιογραφία, Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς, Καρδιολογικές και Καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Πρωταρχική επιδίωξη είναι η παροχή ολοκληρωμένων και ανωτάτου επιπέδου υπηρεσιών τριτοβάθμιας περίθαλψης, σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και ποιότητας.

 

Σύντομο Βιογραφικό Δρος Νίκου Καρπέττα:

Ο Καρδιολόγος Δρ. Νίκος Καρπέττας είναι απόφοιτος και Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Λέκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εκπαιδεύτηκε στην παθολογία και στην καρδιολογία σε Αθήνα και Γερμανία, με ειδικό ενδιαφέρον στις νεότερες υπερηχοκαρδιογραφικές τεχνικές και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή επί των ηλεκτρονικών πιεσομέτρων. Παράλληλα ασχολήθηκε με ποικίλα ερευνητικά προγράμματα και δημοσίευσε πολυάριθμες εργασίες και παρουσιάσεις σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια. Κλινικά, εμβάθυνε στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση πολύπλοκης, ανθεκτικής και δευτεροπαθούς αρτηριακής υπέρτασης.

 

ΣτοιχείαΕπικοινωνίας:

ΚαρδιολογικόΙατρείο - American Medical Center/ American Heart Institute

Αγίας Φυλάξεως 81, 1ος  όροφος 3087, Λεμεσός, Τηλ: +357 25 345454,

Φαξ: +357 25 381198, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 721 times Last modified on %AM, %16 %356 %2017 %09:%Νοε