Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
%AM, %29 %428 %2017 %11:%Νοε

Δείπνο Αγάπης για τα παιδιά με σχιστίες και άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία, το Δείπνο Αγάπης για τα παιδιά με σχιστίες και άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες.

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Δρα Ζωή Νικολάου, Στοματικό και Γναθοπροσωπικό Χειρουργό του Κυπριακού Κέντρου Σχιστιών & Δυσμορφιών Προσώπου, «MEDICLEFT» και τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρης Αναστασιάδη.

Το φιλανθρωπικό Δείπνο Αγάπης είχε ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου «ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ» για τα παιδιά με Σχιστίες και άλλες Κρανιοπροσωπικές Ανωμαλίες, καθώς και του «THE SMILE FOUNDATION».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης

Ιδιαίτερα ήταν τα μηνύματα που δόθηκαν μέσα από τα διηγήματα, τα βιώματα και τις εμπειρίες των δέκα πρωταγωνιστών της βραδιάς, οι οποίοι κατάφεραν να συγκινήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους παρευρισκόμενους.

 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης ανέλαβαν ο Γιώργος Θεοφάνους με το πιάνο του, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ευρυδίκη, ενώ  ξεχωριστή ήταν η παρουσία της παιδικής χορωδίας από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους.

Read 493 times Last modified on %AM, %29 %429 %2017 %11:%Νοε