Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
%AM, %02 %362 %2018 %10:%Ιουν

Πώς απαντά η Πολυκλινική Yγεία για Γερμανικό Ογκολογικό

Απάντηση δίνει η Πολυκλινική Υγεία σε σχετική ανακοίνωση του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου στην οποία προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι η υποβολή "ένστασης" από το νοσοκομείο  στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών προκαλεί ταλαιπωρία στους καρκινοπαθείς.

Σε σχέση με το θέμα αυτό η Πολυκλινική αναφέρει τα ακόλουθα:

Α) η ανακοίνωση σκοπό έχει την πρόκληση εντυπωσιασμού και στο να στρέψει την κοινή γνώμη και τις αρμόδιες αρχές κατά του νοσοκομείου μας.
Β) το νοσοκομείο μας απλά εξάσκησε ένα δικαίωμα που του παρέχει το Σύνταγμα και οι νόμοι μας και ζήτησε από την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών να εξετάσει τη νομιμότητα κατακύρωσης αγοράς ογκολογικών υπηρεσιών στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο. Σημειώνουμε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε από το Υπουργείο Υγείας σε σχέση με την εν λόγω κατακύρωση ήταν αυτή της διαπραγμάτευσης με το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο μόνο και χωρίς να προηγηθεί δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού.
Γ) Το νοσοκομείο μας δεν επιθυμεί επί του παρόντος να προβεί σε άλλα σχόλια αφού το θέμα είναι πλέον υπό εξέταση από την αρμόδια αρχή του κράτους και στη συνέχεια ενδεχομένως και από τα Δικαστήρια.

Read 1255 times