Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Medart Clinic Limassol

Λεμεσός

Η medartclinic είναι ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα διάγνωσης, πρόληψης και μεταμόσχευσης μαλλιών.
Εξειδικεύεται αποκλειστικά στη μεταμόσχευση μαλλιών και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία των γιατρών της, παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής των πιο προηγμένων μεθόδων της σύγχρονης ιατρικής.
Η Ιατρική Ομάδα της medartclinic, αποτελείται από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, οι οποίοι είναι παγκόσμια αναγνωρισμένοι στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών και έχουν πραγματοποιήσει, μέχρι στιγμής, χιλιάδες μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε Παρίσι, Λονδίνο, Γενεύη, Βερολίνο, Αθήνα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Λεμεσό, Βρυξέλλες, Βελιγράδι και Τελ Αβίβ.

Στη medartclinic σεβόμαστε και αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ασθενή. Η ενημέρωση, η διάγνωση και η προτεινόμενη λύση, είναι καθοριστικοί παράγοντες για τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία της κλινικής μας και το κάθε σχέδιο θεραπείας σχεδιάζεται εξατομικευμένα και αποκλειστικά από τους εξειδικευμένους γιατρούς μας.

Η άρτια εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη Ομάδα της medartclinic έχει ως κύριο στόχο ένα μόνιμο και 100% φυσικό αποτέλεσμα, ανώδυνα, χωρίς σημάδια και ουλές, σε μία μόνο μέρα.

Konstantinos Dionysiou
Dermatologist / Hair Implant Surgeon

Το πρώτο βήμα είναι ν’ αναζητήσετε υπεύθυνη ιατρική γνωμάτευση από καταρτισμένο ειδικό επαγγελματία, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τις επιλογές σας, αναπτύσσοντας ένα πλάνο θεραπείας το οποίο θα είναι σχεδιασμένο έχοντας ως βάση τις δικές σας ανάγκες και το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Συνήθως επιλέγουμε τον «ειδικό» με λανθασμένα κριτήρια. Αρχικά, πρέπει πάντα να συμβουλευόμαστε γιατρό και μάλιστα Δερματολόγο ή Πλαστικό Χειρουργό, για όλα τα θέματα που αφορούν τη μεταμόσχευση μαλλιών και όχι πωλητές ή σύμβουλους.

Ο γιατρός που θα επιλέξουμε, θα πρέπει πρώτα να διαγνώσει τον τύπο της αλωπεκίας μας, ώστε να διαπιστωθεί εάν πράγματι χρειαζόμαστε και μπορούμε να κάνουμε μεταμόσχευση μαλλιών.

Η μεταμόσχευση μαλλιών, είναι καθιερωμένη στην ιατρική κοινότητα ως μία ασφαλής και επιτυχημένη μέθοδος αντιμετώπισης της αλωπεκίας. Εκατομμύρια άντρες στον κόσμο εμπιστεύονται τους ειδικούς για να βελτιώσουν την εικόνα τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, διότι η μεταμόσχευση μαλλιών προσφέρει μόνιμη λύση στο πρόβλημα της αλωπεκίας.

H medartclinic δεν ασχολήθηκε πότε με τη χειρουργική επέμβαση strip ή με άλλες «παραδοσιακές» διαδικασίες αποκατάστασης μαλλιών, οι οποίες αφήνουν μόνιμα σημάδια και ουλές. Η μέθοδός μας FUE, δεν απαιτεί ράμματα και νυστέρια.

Η μέθοδος Follicular Unit Extraction (FUE) διεξάγεται χρησιμοποιώντας εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα για την τεχνική μας, εξασφαλίζοντας προδιαγραφές άριστης ποιότητας και απόλυτης ακρίβειας.

Η Ομάδα της medartclinic, προσαρμόζει ένα πρωτόκολλο αποκατάστασης μαλλιών για κάθε ασθενή, ώστε να του παρέχει 100% φυσικά αποτελέσματα.

Εγγύηση στο αποτέλεσμά μας είναι οι χιλιάδες ευχαριστημένοι ασθενείς μας σε όλη την Ευρώπη καθώς και η γραπτή εγγύηση της medartclinic.

Η άρτια εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη Oμάδα της medartclinic έχει στόχο ένα μόνιμο και 100% φυσικό αποτέλεσμα, ανώδυνα και χωρίς σημάδια, σε μόνο μια μέρα.

Διεύθυνση

  • Οδός: 67 Agias Filaxeos Str,
  • Τ.Κώδ.: 3025,
  • Πόλη: Limassol

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: 7000-7060
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.